Majame Majame

Jaana Waari

Designer, Co-founder
Taiteen maisteri, medianomi (amk)

jaana(at)majame.fi
linkedin.com/in/jaanaw
instagram.com/j_papparainen

visuaalinen suunnittelu / CX & UX & UI / protoilu / käytettävyys / konseptisuunnittelu / sisältösuunnittelu / brändäys / art direction / verkkopalvelut / some / B2B & B2C / asiakaskokemus / markkinointi

Asiakkaitani ovat olleet mm. Aalto-yliopisto, Turun kaupunki, Opteam, Liikenneturva, HUS, Hätäkeskuslaitos, Keuda, Sataservice ja Suomen ortodoksinen kirkko

Kuka olen

Olen Jaana. En osannut aikoinani päättää olenko visutyyppi vai kirjoittaja, joten musta tuli sisältölähtöinen visuaalinen ja UX-suunnittelija, jonka sydän sykkii käyttäjälähtöisyydelle ja luovalle ongelmanratkaisulle. Erityisesti internet ja digitaalinen kulttuuri innostavat. Vastapainoksi ruudun tuijottamiselle juoksentelen maalaismaisemissa, seison hellan ääressä, löytöretkeilen metsissä ja luen kaikenlaista.

Miksi ryhdyit yrittäjäksi

Koska Mari ehdotti sitä. Silloin tuntui, että palaset loksahtivat kohdalleen. Halusin lisää seikkailuja ja vaikeuksia elämääni, työntekijänä alkoi tuntua liian tasaiselta ja urautuneelta. Vapauskin houkutteli, sekä mahdollisuus laajentaa osaamista joka suuntaan ja suunnitella ihan mitä vaan.

Vahvuuteni

Olen innostunut ja utelias, halu oppia on pohjaton. En pelkää päätöksentekoa, olen rohkea eteenpäin menijä, kestän hyvin kritiikkiä ja aikataulupaineita. Olen sosiaalinen ja kommunikointi onnistuu niin asiakkaan, asiakkaan asiakkaan kuin teknisten toteuttajien kanssa.

Heikkouteni

Välillä olen liiankin tunnollinen, en ole kovin pikkutarkka ja hämäläisenä saatan joskus käydä vähän hitaalla.

Suurin onnistuminen

Vanhan talon remontointi maailman ihanimmaksi kodiksi. Huumorinaisena myös se, että pääsin käyttämään Jope Ruonansuuta mainoskampanjassa, joka päätyi kymppiuutisiin ja Hesariin.

Mikä inspiroi

Luonto, meemikuvat ja gif-animaatiot, luovuudesta lukeminen, _nitch Instagramissa ja vahvat naiset.

Elämäni tarkoitus

Auttaa ja inspiroida. Olla kiva ihmisille, eläimille ja luonnolle.

Miten nollaan

Juoksen ja nyrkkeilen, ne tyhjentävät pään parhaiten luonnossa liikkumisen lisäksi. Ruoanlaitto, sarjojen ja leffojen katselu sekä ystävien tapaaminen toimivat myös. Ja bailaus!