Majame Majame

Jaana Waari

Designer, Co-founder
Taiteen maisteri, medianomi (amk)

jaana(at)majame.fi
linkedin.com/in/jaanaw
instagram.com/j_papparainen

visuaalinen suunnittelu / CX & UX & UI / protoilu / käytettävyys / konseptisuunnittelu / sisältösuunnittelu / brändäys / art direction / verkkopalvelut / some / B2B & B2C / asiakaskokemus / markkinointiviestintä

Asiakkaitani ovat olleet mm. Turun kaupunki, Laurea, Orion, HUS, Hätäkeskuslaitos, Meyer ja Leader Ravakka.

Kuka olen

Olen Jaana. En osannut aikoinani päättää olenko visutyyppi vai kirjoittaja, joten musta tuli sisältölähtöinen visuaalinen suunnittelija ja UX-suunnittelija sekä palvelumuotoilija, jonka sydän sykkii ihmislähtöiselle ja luovalle ongelmanratkaisulle. Lisäksi olen luonnossa viihtyvä ja vanhoja taloja halaileva maalainen.

Miksi ryhdyit yrittäjäksi

Koska Mari ehdotti sitä. Silloin tuntui, että palaset loksahtivat kohdalleen. Halusin lisää seikkailuja ja vaikeuksia elämääni, työntekijänä alkoi tuntua liian tasaiselta ja urautuneelta. Vapauskin houkutteli, sekä mahdollisuus laajentaa osaamista joka suuntaan ja suunnitella ihan mitä vaan.

Vahvuuteni

Olen innostunut, utelias ja innostava tyyppi. Ja aika hauska! En pelkää hankalien asioiden esille ottamista tai päätöksentekoa. Olen myös empaattinen kuuntelija ja aistin ihmisten tunnelmat herkästi.

Heikkouteni

Välillä olen liiankin tunnollinen, en ole kovin pikkutarkka ja hämäläisenä saatan joskus käydä vähän hitaalla.

Suurin onnistuminen

Se, että olen onnistunut säilyttämään palan kulttuurihistoriaa remontoimalla vanhan talon postitalon. Työ yrittäjänä tuntuu myös onnistumiselta! Niin ja huumorinaisena myös se, että pääsin käyttämään Jope Ruonansuuta mainoskampanjassa, joka päätyi kymppiuutisiin ja Hesariin.

Mikä inspiroi

Luonto, meemit ja gif-animaatiot, lukeminen ja oppiminen

Elämäni tarkoitus

Auttaa ja inspiroida. Olla kiva ihmisille, eläimille ja luonnolle.

Miten nollaan

Liikunta nollaa pään parhaiten luonnossa liikkumisen lisäksi. Ruoanlaitto, sarjojen ja leffojen katselu sekä ystävien tapaaminen toimivat myös. Ja bailaus!