Majame Majame

Me ollaan Majame

Timanttinen, freesi ja rento suunnittelutoimisto.

Kiinnostaako asiakaskokemuksen kehittäminen, ihmisläheisyys kaiken teknologiapöhinän keskellä, hyvät tarinat, luovuus ja ehkä jopa kokeellisuus? No meitä kiinnostaa!

Meillä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus mainos-, markkinointiviestintä-, digi-, ja IT-hommista ja vuoden 2017 alussa päätimme vihdoin perustaa oman suunnittelutoimiston.

Tutustu Mariin ja Jaanaan

Ah, asiakaslähtöisyys!

Intohimomme on asiakaskokemus. Haluamme suunnitella yhdessä sekä asiakkaan että asiakkaan asiakkaiden kanssa, jotta lopputuotos palvelee kohderyhmiään mahdollisimman hyvin.

Miten voimme auttaa?

Me jeesaamme tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä helppokäyttöisiksi ja saavutettaviksi. Autamme myös yrityksiä ja yhteisöjä näyttämään ja kuulostamaan uskottavilta, kiinnostavilta ja ammattimaisilta.

Viemme suunnitteluprosessin alusta loppuun läpi, eli esimerkiksi alkukartoitukseksesta työpajojen ja prototyyppien työstämisen kautta visuaaliseen suunnitteluun ja dokumentointiin.

Tsekkaa palvelumme

Innovatiivista vai perussettiä?

Innovatiivisuus vaatii rohkeutta niin asiakkaalta kuin suunnittelijalta. Jos pelaa varman päälle, lopputulos on kädenlämpöinen. Uudet, mullistavat ideat eivät synny ilman virheitä ja epäonnistumisia, niitä pitää sietää ja jopa fiilistellä! Innovatiivisessakin suunnittelussa pitää toki olla päämäärä, mutta jos tavoite on rajattu liian tiukasti, lopputulos on ennalta-arvattava.

Vuosien (vuosikymmenten!) suunnittelukokemus on opettanut säännöt, joita emme kuitenkaan halua vain tyytyä toisintamaan. Meitä inspiroi virheet, yllättävät sivupolut, inhimillisyys ja elämän epämääräisyys. Koska tylsästä prosessista syntyy tylsä lopputulos, kehitämme omia työtapojamme jatkuvasti vannoen luovan ajattelun ja kokeilukulttuurin nimeen.